Drømmer du om at få bygget et nyt badeværelse?

Hos Bricks N' Stuff kan vi blandt andet hjælpe dig med både nyetablering af badeværelse samt badeværelsesrenovering, som vi også kan udføre i totalentreprise.

​Vi har typisk kunder fra Assens, Middelfart, Vissenbjerg og omegn, men vi hjælper også gerne andre kunder med deres badeværelsesprojekter.

​Vi kan blandt andet opsætte fliser og klinker, men vi anvender også Microcement, som kan være med til at give dit badeværelse et anderledes og moderne udtryk.

​Lad os varetage hele entreprisen

Når der skal bygges et nyt badeværelse, indebærer det flere forskellige faggrupper.

Hos Bricks N' Stuff kan du få bygget dit nye badeværelse i totalentreprise, hvilket betyder, at jeg står for koordineringen mellem de forskellige håndværkere, og du får dermed én fast kontaktperson. Jeg har dygtige og pålidelige samarbejdspartnere, og vi kan i fællesskab klare de fleste opgaver. 

Udover nyt badeværelse, så tilbyder vi ved Bricks N' Stuff også andre ydelser, som blandt andet: 

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse fås ikke i en eksakt pris, men findes i mange forskellige prisklasser. Først og fremmest afhænger prisen af, om det er en mindre eller større badeværelsesrenovering, eller om der er tale om etablering af et helt nyt badeværelse.

Derudover spiller valg af materialer, antal kvadratmetre og andre parametre også en rolle hvad angår prisen. 

Hvis du vil have den præcise pris på dit badeværelses projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på lige netop din badeværelses projekt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon 29 91 33 63, eller du kan skrive til vores e-mail br@bricksnstuff.dk, hvis du foretrækker det.

Kontakt og hør mere