Mangler du plads i din bolig? Vi kan hjælpe dig med at bygge en tilbygning, der lever op til dine ønsker og behov, og vi har blandt andet kunder i områderne omkring Assens, Middelfart og Vissenbjerg.

Hos Bricks N' Stuff har vi stor ekspertise med små og store tilbygninger, og det kan være alt fra en garage til en udestue.

​Fordelene ved en tilbygning

Der er mange fordele ved at bygge en tilbygning til den eksisterende bolig, hvis der er pladsmangel i huset. Der er nemlig mange omkostninger forbundet med at flytte, og det er langt fra alle, der har lyst til at flytte fra deres nuværende hus.

​Ved at få bygget en tilbygning kan du og familien blive boende i jeres hus, samtidig med at I får den plads, I har behov for. Derudover vil en tilbygning som regel øge husets værdi, samt gøre huset mere attraktivt, hvis det eksempelvis skal sælges.

Kvalitet og solidt håndværk er vores varemærke

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis tiden er blevet moden til flere kvadratmeter i dit hus eller sommerhus.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer tilbygninger, og vi har altid anset det solide håndværk som vores varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Udover at tilbyde høj kvalitet ved tilbygninger, så har vores andre services også en meget høj kvalitet. Disse services er blandt andet: 

​Vi bygger tilbygninger i totalentreprise

Vi kan bygge din tilbygning i totalentreprise, hvilket betyder, at vi står for al koordinering mellem de forskellige faggrupper, der typisk skal ind over en tilbygning.

Dermed behøver du kun at have én kontaktperson under hele byggeriet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og få mere af vide om dette eller få et tilbud på dit projekt. 

Kontakt & hør mere

Vi tilbyder kyndig rådgivning

Vi har mange års erfaring, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, så vi vælger den rette løsning, der passer til dine ønsker og behov.

​Vi lægger stor vægt på at have en god kontakt med vores kunder, så de føler sig trygge igennem hele forløbet, og derfor kan du også med fordel tage kontakt til os allerede i idefasen. Så hjælper vi dig med at komme godt i gang.

​Kontakt os og hør mere om mulighederne

Ønsker du at høre mere, eller har du brug for rådgivning til at komme godt i gang med byggeprojektet til din nye tilbygning, hører vi gerne fra dig.

​Du kan enten ringe til os på telefon 29 91 33 63 eller skrive til vores e-mail br@bricksnstuff.dk.​