Byggeri i totalentreprise 

Har du ideen? Så klarer vi resten ✔

Bricks N’ Stuff er en enkeltmandsvirksomhed, der til dagligt beskæftiger sig med ombygning og tilbygning for private kunder i Assens, Vissenbjerg, Middelfart og omegn.

Der er som regel mange forskellige fagfolk indblandet i et byggeprojekt.
Som din totalentreprenør, kan jeg i fællesskab med dygtige og pålidelige samarbejdspartnere, varetage dit byggeprojekt som totalentreprise. 

Ved at vælge totalentreprise, slipper du for at finde forskellige fagfolk, og for at have forskellige kontaktpersoner at kommunikere med under forløbet. Vi sørger for, at du kun skal forholde dig til én kontaktperson. Under byggeprojektet står vi for koordinering mellem de involverede faggrupper, så du slipper for at skulle bekymre dig om noget.  

Totalentreprise i højeste kvalitet 

Skal du have renoveret dit hus, bygget nyt badeværelse eller bygget til eller om, så kan du med fordel vælge at få udført byggeriet i en totalentreprise.

Som din totalentreprenør, lægger jeg stor vægt på høj faglig kvalitet, og på at din opgave bliver færdig til tiden. Jeg har mange års erfaring indenfor håndværker branchen, og går ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet, materialerne eller servicen.
Mine samarbejdspartnere, er fagfolk som jeg kan stå inde for, og som jeg ved, har de samme holdninger til arbejdsgangen, som jeg har.

Hør mere om mulighederne for totalentreprise 

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for, at få udført dit byggeprojekt i en totalentreprise hos os, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan også indhente et tilbud online, ved at tilføje relevante informationer vedrørende din opgave her

Ring til mig på telefon 29 91 33 63 eller send en e-mail til info@bricksnstuff.dk

Kontakt os