Renovering af hus efter dine ønsker

Drømmer du om at få renoveret dit hus? 

Så er du kommet det rette sted. Jeg er specialist i renoveringer og ombygninger, og udfører både større og mindre renovering af boliger for private, i blandt andet  Assens, Middelfart, Vissenbjerg og omegn.

Jeg kan hjælpe dig, uanset om du har du brug for renovering af hele huset eller lejligheden, eller om det blot er renovering af enkelte værelser, eller af køkken og badeværelse. 
Det konkrete arbejde bliver naturligvis lavet med udgangspunkt i dine ønsker, behov og budget.

Mange renoveringer indebærer forskellige typer af faggrupper. 
Hos Bricks N' Stuff kan du få renoveringsopgaven som totalentreprise, så jeg står for koordineringen og du slipper for at finde samt have kontakt med flere forskellige faggrupper, men kun har én som kontaktperson. 

Ring og hør mere

Få kyndig rådgivning og idésparring 

Jeg kommer gerne forbi og gennemgår boligen sammen med dig, så vi kan få en snak om, hvad der kan lade sig gøre, samt komme med inputs til forbedringer.

Med mange års erfaring indenfor håndværker branchen, kan jeg rådgive dig professionelt og komme med idésparring, så vi sammen finder den bedste løsning, så du får den renovering af hus du drømmer om. 

Udover renovering tilbyder jeg også andre ydelser såsom: 

Hvad koster renovering af hus? 

Prisen på en boligrenovering afhænger af, omfanget og renoverings typen der skal udføres. Jeg bestræber mig efter at være blandt de bedste på markedet, og giver altid realistiske tilbud på den konkrete opgave, så der ikke kommer en masse ekstra omkostninger. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af arbejdet, materialerne eller servicen. 

En renovering er en investering, og jo større den er, jo mere vil den øge værdien af din bolig. Dog er det ikke alle rum der har samme effekt på boligværdien, eksempelvis er køkkenet og badeværelset et af de dyreste rum at renovere, men er samtidig også de rum, der kan have størst positiv effekt på ejendomsværdien. 

Er du interesseret i at vide mere om priser? Så er du velkommen til at kontakte mig og høre mere, eller indtaste relevante informationer her, og indhente et tilbud online. 

Hør mere om mulighederne for renovering af hus 

Ønsker du at høre mere, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig, at jeg kommer forbi til en uforpligtende snak om mulighederne? Så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan enten ringe til mig på telefon 29 91 33 63, eller du kan skrive til min e-mail br@bricksnstuff.dk.